Chromefälgar

Göransson på väg hem från sjukhuset

Richard Göransson har blivit utskriven från sjukhuset i Århus och transporteras nu hem till Sverige.
26 april, 2011
15:41

Fyra dagar efter hans våldsamma krasch i säsongsstarten av STCC på Jyllandsringen i Danmark har Richard Göransson tagit ett stort steg och kan lämna sjukhuset i Århus för fortsatt vård hemma i Örebro. Richard är glad att äntligen få komma hem.

- Det här är det värsta jag varit med om och nu längtar jag enormt mycket efter min familj, säger Richard. Jag är fortfarande väldigt trött och har ont men är nu redo att transporteras hem. Jag kommer att fortsätta vila i ytterligare dagar men vill passa på att tacka alla, ingen nämnd och ingen glömd, som har hört av sig. Alla hälsningar har betytt oerhört mycket för att hålla motivation och humör uppe. Nu ser jag fram emot att få träffa min familj och mina vänner, avslutar Richard.

Richard Göransson förväntas komma hem till familjen i Örebro under tisdagskvällen. Han har frakturer på två ryggkotor och har fått en stödkorsett och kommer få fortsatt vård i Örebro. Olycksorsaken är inte fastställd men WestCoast Racing slutför just nu den tekniska utredningen av bilen och räknar med att fastställa det exakta händelseförloppet inom kort.